A Katedra Matematikaverseny levelezős részének értékelése és eredményei

Tisztelt Kollégák, kedves Versenyzők!

A koronavírus-járvány miatt a XXVI. Katedra Matematikaverseny döntőjét minden bizonnyal a szokásostól eltérő módon fogjuk megrendezni. E sorok írásakor még szünetel a tantermi oktatás, és semmiképp sem szeretnénk online-döntőt szervezni, ezért nehéz elképzelni, hogy a megszokott időpontra, tehát május elejére hirdessük meg az országos döntőt. Ha az őszi hónapokra jelentősen javulna a járványhelyzet, elképzelhető, hogy szeptemberben elődöntő(ke)t is rendeznénk, és ugyancsak ősszel tartanánk az országos döntőt is.

A kilencedikesek számára ez az időpont a legkevésbé sem felelne meg, ezért számunkra mindenképp szeretnénk júniusban megrendezni az országos döntőt.

Nem feledkeztünk meg arról, hogy a Katedra Matematikaverseny 2018/2021-es döntőeredményei alapján egyenes ágon jutnának be a döntőbe az akkori első díjasok, ha az idei levelező versenyben is eredményesek voltak. Ennek csak akkor van jelentősége, ha sikerül elődöntőket is szerveznünk. Ezek a tanulók: VII. osztályosok közül: Kiss Gergely (Dunaszerdahely), Raj Tamara (Zselíz), a VIII. osztályosok közül: Fekete Ákos (Lakszakállas) a IX. osztályosok közül: Varga Domonkos (Komárom, Marianum), Vistan Bence (Kassa), Bresztyák Jázmin (Szentpéter).

RNDr. Horváth Géza

A levelező verseny teljes eredménylistáját az alábbi dokumentumban találják:


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .