Selyés sikerek a Felvidéki Magyar Matematikaversenyen

Idén a kassai Márai Sándor Magyar Tannyelvű Gimnázium és Alapiskola vállalta az online XLV. Felvidéki Magyar Matematikaverseny – Oláh György Emlékverseny megszervezését, mely márciusban zajlott. Köszönet illeti a szervezői stáb tagjait, hiszen nehéz járványügyi helyzet ellenére megszervezték a versenyt.

A versenyen összesen négy kategóriában közel 80 középiskolás vett részt a négy órán át tartó feladat-kidolgozásba. A komáromi Selye János Gimnázium tanulóinak az eredményei:

1. évfolyam – 5. Veres Zoltán Benedek; 6. Vitálos Tünde Eszter; 10. Homolya András Tamás; 14. Bajcsi Boglárka, 15. Lebocz Zsombor

2. évfolyam – 1. Szabó Réka; 8. Klepáček László

3. évfolyam – 3. Téglás Panna

A tanulók sikereiben nagy szerepük van felkészítő tanáraiknak (1. évf.: Dr. Édes Erzsébet, 2. és 3. évf.: Dr. Bukor Emőke). Mindannyiuknak további eredményes munkát és sok sikert kívánunk.

Március 30-án zajlik az online matematikaolimpia B és C kategóriáinak kerületi fordulója, amelybe 13 diákunk kapcsolódik be. Mindannyiuknak sok sikert kívánunk!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .