Katedra Alsó Tagozatos Verseny

Kedves Kollégák, kedves kis versenyzők!

A Katedra alsó tagozatos versenyének összeállítása nem könnyű feladat. Először is azért, mert nem egy korcsoporthoz szólunk, hanem a hatéves gyerektől a tízévesig. Valamennyi évfolyam tudásszintje más és más. Éppen ezért az öt forduló feladatait, melyek egyenként öt – öt feladatot tartalmaznak úgy igyekszem összeállítani, hogy minden évfolyamhoz szóljanak. A verseny lefolyása változatlan, a tanulók egyénenként versenyeznek, s itt nem kell nevezési díjat fizetni. Az adott kérdések megoldásait az iskola egyszerre küldje be, ahogy eddig is tették, feltüntetve a gyerekek nevét, iskoláját, felkészítője nevét, elérhetőségét. Egy–egy fordulóban a feladatokra öszesen 35 pontot lehet szerezni(5-6-7-8-9) a feladat nehézségétől függően. Ha a tanuló a feladattal kapcsolatban plusz dolgot is megold (pl. állatfelismeréskor fotoalbumot készít az illető állat leírásával) természetesen azért plusz pont is jár. a feladatok megoldását elküldhetik postán a címemre

Csiba Lídia, 930 37 Lehnice 285

vagy elektronikus úton a következő e-mail címre: csiba.lidia@gmail.com

Abban az esetben ha a feladat rajzos megoldást tartalmaz, jobban örülnék, ha postán küldenék el. A végső összesítésben a tíz legtöbb pontot gyűjtött tanuló lesz értékes könyvcsomaggal jutalmazva kérem pontosan tartsák be a beküldési határidőt, mert a beérkezés sorrendje nagyban meghatározza a helyezések sorrendjét azonos pontszámoknál. Valamennyi versenyzőnek és pedagógusnak jó versenyzést és sok – sok pontot kívánok!


1 hozzászólás

  1. Szentes Mária Válasz

    Csiba Lídiától kérdezném: Mikor kapjuk meg az Alsó Tagozatos Verseny márciusi kérdéseit,mert nem tudom levenni az internetről.
    Köszönöm
    Szentes Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .