Nyomdakészek a Katedra őszi számai

Tisztelt Pedagógusok, Kedves Szülők!

Előző közleményeinkben már vázoltuk Önöknek, milyen nehéz helyzetbe került 2013 folyamán a Katedra folyóirat. Mivel az állami támogatásokból élő lap ezidáig még mindig nem kapta meg az ígért és megítélt anyagi forrásokat, a tavaszi és nyári lapszámokat egyszerre jelentette meg a kiadó. Sajnos szeptemberben sem javult a lap helyzete, ezért az őszi számokat is tömbösítve, egyszerre tudjuk csak megjelentetni. A lap életében ez egy rendkívül nehéz időszak, attól tartunk, hogy olvasóink elveszítik a folyóirat iránti bizalmukat – éppen ezért arra szeretnénk Önöket kérni, legyenek még türelemmel az újsággal szemben. A napokban kaptuk az információt, hogy a közeljövőben már valóban megérkeznek az ígért juttatások, amelyek fedik majd a lapkiadás költségeit. Bízunk benne, hogy 2014-ben ismét visszazökken a folyóirat az eredeti ritmusába, és minden hónap elején kézbesíteni tudjuk lapunkat az érdeklődők számára.

A mostani nehézkes időszak átvészeléséhez nagy szükségünk van az Önök támogatására – arra kérünk mindenkit, továbbra is tiszteljenek meg bennünket azzal, hogy bekapcsolódnak a cikkírás folyamatába. A lap szerkesztői igyekeznek megszólítani a legkiválóbb pedagógiai érdekeltségű szakembereket, azonban sok kitűnő pedagógus kollégáról nincs tudomásunk. Őket arra biztatjuk, bátran ragadjanak tollat, és küldjék el véleményüket, tapasztalatukat, beszámolóikat a katedra@katedra.sk e-mailcímre. Fontosnak tartjuk, hogy az iskolák helyi eseményeiről is tájékoztathassuk az érdeklődőket, hiszen az ország különböző pontjain élő pedagógusok sok erőt, ötletet meríthetnek egymás helytállásából és kreativitásából.

Bízunk benne, hogy több nyílt levél írására már nem lesz szükség, és legközelebb már a folyóirat hasábjain belül találkozunk az olvasókkal.

 

Tisztelettel: a szerkesztőbizottság

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .