A Nagy Mese (Pályázati felhívás)

 

Ha egy pillanat alatt elvarázsolod a hallgatóságod a meséddel, akkor te vagy a mi hősünk! Az MTVA 2013 őszén ismét meghirdeti A nagy mese versenyt, amelyre idén 6-18 éves magyar (Magyarországon és a külhonban élő) gyerekek és fiatal mesemondók jelentkezhetnek. Jelentkezni saját és nem saját (népmese, műmese) mese előadásával egyaránt lehet, de minden esetben fel kell tüntetni az előadott mű forrását.

A jelentkezéseket az alábbi kategóriákban várjuk:
6-10 évesek ● 10-14 évesek
14-18 évesek ● Regős cserkészek

A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint letöltened a Nagy Mese alkalmazást androidos telefonodra (vagy keresni egy olyan embert az ismerősi körödben, akinek van ilyen készüléke, és megkérni, hogy töltse le neked ezt az alkalmazást), és egy rövid regisztráció után már mesélhetsz is. Az alkalmazás rögzíti az előadásodat, majd tudsz fényképet is készíteni magadról. Ha mindennel megvagy, máris elküldheted nekünk a jelentkezésedet. Minden beérkezett pályaművet egy zsűri bírál el, a legjobb 77 mesét majd a közönség elé tárjuk, akik szintén kiválaszthatják a kedvencüket! A legügyesebb mesemondók amellett, hogy értékes ajándékokkal lesznek gazdagabbak, lehetőséget kapnak arra, hogy az MTVA stúdiójában profi körülmények között mondják el meséjüket, és így saját magukat hallják majd vissza a Kossuth rádió esti mese sorozatában 2014 tavaszától.

 

Jelentkezési határidő: 2013. november 30.

Zsűrizés: 2013 decembere folyamán

Eredményhirdetés: 2014 januárjában

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .