Meghívó a Katedra Irodalomverseny döntőjére

Kedves Döntős Csapatok,

 

a Katedra Alapítvány nevében szeretettel meghívom Önöket a Katedra Irodalomverseny országos döntőjére, melyre 2014. május 10-én, szombaton, 9. 00 órai kezdettel kerül sor a dunaszerdahelyi Magyar Tannyelvű Építészeti Szakmunkásképző Iskolában (Szabó Gyula utca 1.) Az előző napon, pénteken, az anyanyelvi vetélkedő döntője zajlik majd.

 

Szervezési tudnivalók:

–       A döntőben való részvétel feltételeként kérjük Önöket, április 16-áig fizessék be az utolsó fordulóhoz szükséges illetéket – csapatonként 10 Eurót a Katedra Alapítvány bankszámlájára a megfelelő azonosítószám feltüntetésével. A bizonylat szkennelt képét, kérem, válaszlevélben küldjék el.

Számlaszám: 1014769018/1111, Unicredit Banka

Azonosítószám (variabilny symbol): 2013004

–       A távolabbról érkezők számára igény esetén csütörtök éjszakára biztosítunk szállást az építészeti szakközépiskola kollégiumában. Kérem az érintett csapatokat, április 16-áig értesítsenek ezen igényükről.

–       A verseny a délelőtt folyamán zajlik, 12.00-től mindenkit meghívunk ebédre, majd várhatóan 13.00-kor eredményhirdetéssel zárjuk a rendezvényt.

–       Az országos fordulóra az előzőekben megismert szövegeket kérem átolvasni, áttanulmányozni (kivétel: Így írtok ti).

 

Izgalmas felkészülést, élményteli olvasást kívánok!

 

Szívélyes üdvözlettel – Petres Csizmadia Gabriella

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .