A Katedra folyóirat évfolyam-értékelő megbeszélést tartott

2014. július 2-án 13.00-tól szerkesztőbizottsági ülésre gyűlt össze a Katedra folyóirat szerkesztősége a Lilium Aurum Kiadó konferenciatermében. A tanácskozást Fibi Sándor, a Katedra szerkesztőbizottságának elnöke vezette, további résztvevők: Hodossy Gyula, Hrbácsek Noszek Magdaléna, Kalácska József, Klemen Terézia, Komzsík Attila, Krippel Éva, Novák Mónika, Petres Csizmadia Gabriella.

A megbeszélés első felének témáját a 2013-2014-es évfolyam értékelése, lezárása képezte, melyet Klemen Terézia, Kalácska József és Fibi Sándor, szerkesztőbizottságbeli tagok vezettek. A továbbiakban a vezető szerkesztő, Petres Csizmadia Gabriella a következő évfolyam terveit tárta az ülés résztvevői felé. A laptervezés fontos részét képezte az előfizetési folyamat átalakulásának megvitatása, melyet a főszerkesztő, Hodossy Gyula tárt a résztevők elé. A szerkesztőbizottság a megjelentetési nehézségek ellenére sikeresnek minősítette a XXI. évfolyam egyes lapszámait. A XXII. évfolyam nyitó ülésére 2014. augusztus 22-én kerül sor, szintén Dunaszerdahelyen.

 

Klemen Terézia, Hrbácsek Magdaléna és Fibi Sándor Petres Csizmadia Gabriella beszámolóját hallgatja  Novák Mónika, Komzsík Attila, Kalácska József és Fibi Sándor Kalácska József, Krippel Éva, Hrbácsek Magdaléna és Petres Csizmadia Gabriella

 

 

 

 

Klemen Terézia, Novák Mónika, Komzsík Attila és Fibi Sándor


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .