Az Építészeti Szakközépiskola a megyenapon

Az idei megyenap sem múlhatott  el impozáns, szemet gyönyörködtető, igényes virágkötészeti alkotások nélkül.

A  dunaszerdahelyi Szabó Gyula 1-es szám alatt működő  Építészeti Szakközépiskola virágkötő tanulói 2014. október 2-án a nagyszombati megyenap alkalmából mutatták be alkotásaikat a helyi  Városi Művelődési Központ melletti téren.

A virágkötő tanoncok munkái között voltak asztali díszek, ajtódíszek, kopogtatók, sírdíszek és egyéb virágkötészeti csodák. Az érdeklődők betekintést nyerhettek a virágkötő és virágdíszkészítő szakma rejtelmeibe. Többek között,  hogy egyszerű dolgokból – legyen az akár egy növény levele, virága vagy termése – milyen nagyszerű, szép és kreatív dolgokat lehet létrehozni.

A bemutató sikeresnek bizonyult, az Építészeti Szakközépiskola  virágkötő tanulói pontosságuk, gyorsaságuk, esztétikai érzékük, kézügyességük, kreativitásuk valamint kedvességük lévén nagyon sok érdeklődőt és  nézelődőt tettek boldog és elégedett vásárlóvá. Szeretnénk köszönetet mondani Dunaszerdahely városi hivatalának, amiért díjmentesen biztosította a kiállítási területet.

 Fenes Róbert

[gallery ids="2822,2823,2824,2825,2826,2827,2828"]


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .