A Selye János Gimnázium eredményei a járási asztalitenisz-bajnokságon

December 2-án került megrendezésre a járási asztalitenisz verseny a komáromi Ipari Szakközépiskolában. Kilenc fiúcsapat nevezett be, egy jó hangulatú, színvonalas mérkőzésekkel teli versenyen küzdöttek a résztvevők. Gimnazistáink a reális negyedik helyet szerezték meg. A csapattagok: Dóczé Sándor Efraim (II.D), Kovács Álmos (I.D), Lőrincz Ádám (III.D), Ižák Dávid (I.D) és Gyarmati Vince (IV.B).

December 3-án pedig a gimnazista lányok csapata remekelt. A lányok, név szerint Polák Éva III.C), Szelid Dóra (III.B), Andruskó Krisztina (II.A) és Laczkó Dóra (II.D) diadalmaskodtak a többi csapat felett, és így természetesen megszerezték az első helyet a hatból, és továbbjutottak a kerületi döntőbe.

Az asztalitenisz az a sportág, amelyhez jó erőnlétre, mozgáskoordinációra és reflexekre is szükség van, ráadásul télen-nyáron egyaránt űzhető. Végezetül, csak annyit: Hajrá gimnazisták, csak így tovább Diósi Viktor tanár úr!

Králik Zsuzsanna

[gallery ids="3094,3093"]


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .