Meghívó: XVII. Országos Métabajnokság

A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség 17. Országos Métabajnoksága idén Léván kerül megrendezésre 2015. szeptember 11-13. között. A szervezők várják a csapatok jelentkezését.

A rendezvény kezdete: 2015. szeptember 11-én, pénteken 20:00 – igyekezzetek 19:00-ig megérkezni, hogy időben tudjatok regisztrálni, majd elfoglalhassátok a szálláshelyeteket.

A rendezvény zárása: 2015. szeptember 13-án, vasárnap 10:00 – igyekszünk úgy alakítani a programot, hogy a 9:49-es gyorsvonatot Kassa felé, és a 10.12-es gyorsvonatot Pozsony felé elérjétek.

Szállás: a lévai Juhász Gyula Alapiskola (Ul. J. Jesenského 41, Léva) osztálytermeiben és tornatermében saját izolíron, hálózsákban.

Étkezés: a pénteki vacsoráról mindenki saját maga gondoskodik. A szombati 3x étkezést és a vasárnapi reggelit biztosítjuk, ill. vasárnapra úticsomagot igény szerint. Az étkezésekhez csajka, evőeszköz és bögre szükséges.

Kérünk Benneteket, igyekezzetek betartani az időpontokat az esemény zökkenőmentes lezajlása érdekében.

A csapat tagjai kizárólag 18 éven felüli felelős kísérővel vehetnek részt a szövetségi rendezvényen!

A métabajnokság három kategóriában zajlik majd:

1)    KÖLÖK: 10-14 évesek – 2000. szeptember 12. és 2005. szeptember 12. között születettek

2)    SUHANC: 15-19 évesek – 1995.szeptember 12. és 2000. szeptember 12. között születettek

3)    KOPOTT CSILLAG: 20+ évesek – 1995.szeptember 12. előtt születettek

A versenyre 12 + 2 fős csapatok jelentkezését várjuk (lehet, de nem szükséges a tartalékjátékos). Amennyiben egy cserkészcsapat nem tud önállóan kiállítani métacsapatot, úgy társulhat más cserkészcsapatokkal, viszont ilyen esetben maximum 4 cserkészcsapat társulhat. Ha ez előzetes egyeztetés alapján történik, kérjük jelezni a jelentkezési lap beküldésekor. Ellenkező esetben a csonka csapatokat igyekszünk majd párosítani.

További fontos információk:

  • a métacsapatban kötelező min. 2 lány részvétele (alapjátékosként nem csereként);
  • csapatonként egységes egyenpóló, ill. csapatpóló viselete kötelező;
  • a SUHANC kategóriában fel lehet tölteni a csapatot KÖLÖK kategóriásokkal, fordítva nem;
  • minden cserkészcsapat max. 1 métacsapatot nevezhet minden kategóriában, és minden játékos csak 1 kategóriában játszhat;
  • a métabajnokság az aktualizált métaszabályzat alapján zajlik majd, amit a jelentkezést követően minden csapatnak kiküldünk;
  • a bajnokságra minden csapat hozza el saját métaütőjét! A labdákról mi gondoskodunk.

Szükséges felszerelés:

Péntek estére vacsora, hálózsák, derékalj (izolír), papucs, tisztálkodási szerek, cserkészegyenruha, egyenpóló, sportcipő, vízhatlan cipő, esőkabát, fejfedő, estére meleg öltözék, csajka, pohár, evőeszköz, zseblámpa, zsebpénz a teázóba, ill. a cserkészboltba, jegyzetfüzet, kis hátizsák.

A versenycsapatok kísérőire, mint segítőkre is számítunk a helybéli munkáknál (pályák felállítása, karbantartása, bírói szerep), ill. várjuk további roverek, felnőtt vezetők jelentkezését legkésőbb 2015. augusztus 31-ig. Az ő részvételi díjuk 10 EUR/fő.

A jelentkezés és a részvétel feltételei:

Jelentkezni cserkészcsapatonként lehet (külön szétírva az egyes versenycsapatok résztvevőit) a kitöltött jelentkezési lap beküldésével az omb2015leva@gmail.com e-mail címre és a részvételi díj befizetésével, mely befizetendő egy összegben a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetségnek.

A részvételi díj 2015. augusztus 20-ig történő jelentkezés esetén 12 EUR/fő.

2015. augusztus 20. és augusztus 31. között történő jelentkezés esetén a részvételi díj 15EUR/fő.

2015. augusztus 31. után már nem tudjuk elfogadni a jelentkezéseteket.

A befizetendő összeget vagy átutalod szövetségünk bankszámlájára (számlaszám: 5430122, a bank kódja: 0200, IBAN: SK96 0200 0000 0000 05430122 BIC/SWIFT: SUBASKBX /VÚB, a.s./), vagy befizeted készpénzben a Központi Irodában a megadott határidőn belül. Az üzenet részbe írd be cserkészcsapatod nevét és a megadott átutalási egyedi azonosítót (variabilný symbol), mely a következő: 150911xxyy, ahol az xx szám helyett írjátok be a csapatszámotokat, yy szám helyett, hogy hány személyre fizetitek a részvételi díjat (Ha kell, a számot töltsétek fel nullákkal. Pl. 4 főre fizetsz be a 30. sz. cscs-ból, ebben az esetben 1509113004).

Befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni. Nyomós indok esetén van lehetőség egyéni elbírálásra, ebben az esetben a Központi Iroda elérhetőségeire 2015. október 15-ig elküldött írásos kérvény esetén a Szövetségi Cserkésztanács 2008/V/7 számú döntése értelmében a befizetett előleg 50%-a téríthető vissza.

Utazás a helyszínre:

Léva nagyon jól megközelíthető vonaton úgy nyugatról (Pozsony, Érsekújvár) mint keletről (Zólyom, Kassa), ezért mindenkinek ezt a közlekedési formát ajánljuk. Vannak viszont helyek az országban, ahonnan elég körülményes tömegközlekedéssel eljutni Lévára, ezért amennyiben lesz elegendő jelentkező a Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség központja különbuszokat indít a verseny helyszínére. A buszok száma és útvonalterve a konkrét igények függvényében alakul.

A különbuszra 2015. augusztus 20-ig lehet jelentkezni a mellékelt táblázat kitöltésével és beküldésével, valamint a viteldíj befizetésével. A viteldíj egységesen oda-vissza 22 EUR/fő lesz. Befizetendő egy összegben augusztus 20-ig az SZMCS számlaszámára (lásd feljebb), az átutalás egyedi azonosítója (variabilný symbol) megadásával: 155911xxyy, ahol az xx szám helyett írjátok be a csapatszámotokat, yy szám helyett, hogy hány személyre fizetitek a viteldíjat.

A különbuszt visszamondani szintén 2015. augusztus 20-ig lehet, a befizetett viteldíjat viszont nem áll módunkban visszatéríteni. Ne feledd! Amennyiben nem érkezik be legkésőbb 2015. augusztus 28-ig a különbusz viteldíja a Központi Iroda részére, abban az esetben jelentkezéseteket tárgytalannak tekintjük és a továbbiakban nem számolunk az adott különbusszal, hiába küldtétek be a jelentkezést!

A különbuszok kedvezményes viteldíján kívül más útiköltség-térítésre nincs mód.

Bármilyen kérdésetek van, bátran tegyétek fel az omb2015leva@gmail.com e-mail címen!

Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk!

 

A szervezők és a Központi iroda nevében

Szűcs Szabolcs, csapatparancsnok és Csémi Szilárd, ügyvezető elnök

 

A métabajnokságra szóló meghívó és jelentkezési lap a cserkészszövetség honlapjáról tölthető le.

forrás: szmcs.sk


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .