A Selye János Gimnázium címvédése a röplabda-bajnokságon

Immár 25. alkalommal szervezték meg 2017. október 25-én Ipolyságon a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságát (SZMGOB) röplabdában. A sportrendezvényen három fiú- és három lánycsapat csapott össze egymással.
A fiúk és a lányok bajnokságát is a komáromi Selye János Gimnázium nyerte, így sikerült megvédenie bajnoki címét. Az elmúlt huszonöt év alatt iskolánk csapata több mint húsz alkalommal állhatott fel a dobogó felső fokára.
A fiúk csapata: Dobroczki Tamás (IV.D), Halász Viktor (VI.N), Gyurkovics Bence (VI.N), Gyurenka Ádám (VI.N), Králik Máté (II.C), Fekete Ádám (III.A), Sánta János (II.A), Mészáros Csaba (I.B), Hriňa Attila (II.C), Jánosdeák Márk (VI.N).
A lányok csapata: Vidovenec Claudia (III.C), Papp Cynthia (IV.D), Uzsák Dóra (VII.N), Kolozsi Tímea (VII.N), Diósi Fanni Éva (VI.N), Balog Bernadett (II.B), Karácsonyi Chiara (II.B), Szakáll Fanni (VI.C), Pampiszli Erika (IV.C), Szabó Emese (II.B), Pálmay Anikó (I.B).
Gratulálunk a csapatok minden tagjának és Hengerics Péter felkészítő tanárnak!

Vajányi Orsolya

illusztrációs kép: pixabay.com


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .