Mi is eTwinning Iskola lettünk

A Pázmány Péter Gimnázium büszkén jelenti be, hogy egy két lépésből álló pályázati folyamat eredményeként elnyerte a megtisztelő eTwinning Iskola 2019-2020 címet. Szlovákiában 11 iskola, a nyitrai kerületben egyedüliként vagyunk úttörők olyan területekben mint:

–  digitális gyakorlat az oktatásban,

– e-biztonság gyakorlata,

– innovatív és kreatív folyamatok a tanításban,

– a pedagógusközösség folyamatos fejlődésének támogatása,

– tanár-diák együttműködését támogató tanulási folyamatok.

A cím nemcsak az iskola tanárainak egyénenkénti elismerése, hanem az iskolában tevékenykedő egész eTwinning csapat sikereinek elismerése. Az idei tanévben több tanár is aktívan vesz részt az eTwinningben, Benkő Tímea a Soproni SzC Handler Nándor Szakképző Iskolája diákjaival közösen a Gondold újra a klasszikusokat! projektet valósítja meg Horváthné Gyurisán Szabinával, a magyarországi kolléganővel, Soóky Zoltán, Miskó Hátas Anna és Peternai Zsuzsa pedig a Money Matters projektben dolgoznak. Ez a projekt egyébként az iskola azonos elnevezésű Erasmus+ pályázata is, amelyben a pénz világával foglalkoznak a gimnazisták már második éve spanyol, görög, lengyel és román társaikkal együtt.

Az eTwinning Iskola 2019-2020 cím elnyerése örömmel tölt el bennünket és arra ösztönöz, hogy a címet ezután minden évben meg is tudjuk majd védeni.

Peternai Zsuzsa

Pázmány Péter Gimnázium


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .