SiópArt irodalmi pályázat

A SiópArt folyóirat pályázatot hirdet vers és próza kategóriában – adta hírül a dunszt.sk portál.

A pályázat kritériumai: tematikai megkötés nincs, de a Balatonnal kapcsolatos alkotások külön díjazásban is részesülhetnek. Mindkét kategóriában szívesen fogadják a kísérletező, újszerű formációkat és megoldásokat. Pályázni csak online vagy print formában még nem publikált művekkel lehet.

Terjedelmi korlátok: Vers kategóriában pályázni egyénenként legfeljebb három darab, egyenként legfeljebb 50 sor hosszúságú alkotással; próza kategóriában egyénenként legfeljebb két darab, egyenként legfeljebb 10 ezer karakter (szóközökkel) hosszúságú művel lehet.

Beküldési határidő: szeptember 8. A pályázatokat a siopartmail@gmail.com címre várják, külön dokumentumban feltüntetve a szerző adatait (név, születési év, mail, telefonszám).

Díjazás mindkét kategóriában: 1. díj: 100 000 Ft / 2. díj: 50 000 Ft / 3. díj: 25 000 Ft. A zsűri külön díjazza a 20 év alatti szerzők közül kiemelkedő alkotásokat.

A díjazottak pályaműveit és az erre érdemes írásokat a SiópArt közli.

  • forrás: dunszt.sk, fotó: pixabay.com


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .