A Selye János Gimnázium diákjai a Dürer Versenyen

November 20-án, az online térben került megrendezésre az idei Dürer Verseny helyi fordulója, melyen iskolánk is képviseltette magát. A versenyen háromtagú csapatok indulhatnak 6 matematika, 2 kémia, illetve fizika kategóriák közül választva. Beke Zsolt (IV.A), Števko Dániel (VII.N) és jómagam által alkotott ’Csömíny’ csapat az F kategóriában mérhette össze tudását számos neves magyarországi gimnázium diákjaival. A szervezők a verseny előtti hónapban egy nyereményjátékon való részvételt is biztosítottak számunkra, ahol összesen 4 fejtörőt kellett egy-egy nap alatt megoldanunk és beküldenünk – csapatunk ezeket is szorgalmasan megoldotta.

Végül elérkezett a verseny napja, délután 2 órakor emailben meg is kaptuk az 5 igényes feladatot, melyek megoldására és emailben való visszaküldésére 3,5 óra állt rendelkezésünkre. Jelenleg kíváncsian várjuk az eredmények megszületésére.

Köszönettel tartozunk a felkészítő tanárainknak, Szabó Endrének és Hevesi Anikónak, valamint a szervezőknek is, akik a bizonytalan helyzet ellenére sem hagytak minket verseny nélkül.

Téglás Panna, a Selye János Gimnázium III.A osztályos diákja


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .