A Selye János Gimnázium diákjainak sikerei a kerületi online fizikaolimpián

2021. március 9-én zajlott a fizikaolimpia A kategóriájának online kerületi fordulója. A Selye János Gimnázium tanulói évek óta szerepelnek sikeresen, s egyre nagyobb létszámban kapcsolódnak be a versenybe. Az érettségiző negyedikes diákok mellett az alsóbb évfolyamok fizika iránt elkötelezett diákjai is vállalják a többletmunkát és a megmérettetést.

A kerületi forduló 3 eredményes tanulója között 2 gimnazista tanulónk szerepel: Téglás Panna (III.A) 2. helyezés, Beke Zsolt (IV.A) 3. helyezés – mindketten a verseny győztesei. Szívből gratulálunk a helyezetteknek.

A tudás hatalom, s ezt nem vehetik el tőlük senki. Az országos döntőbe mind a két eredményes diákunkat behívták, amelyre április 16. és 18. között kerül sor, sajnos, szintén online formában.

Végezetül köszönetem fejezem ki a felkészítő tanáruknak, Szabó Endre tanár úrnak, aki nagy mértékben hozzájárult diákjai sikeréhez.

Andruskó Imre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .