A Selye János Gimnázium diákjainak sikerei a kerületi online matematikaolimpia C és B kategóriáiban

2021. március 30-án zajlott a matematikaolimpia C és B kategóriáinak online kerületi fordulója. A Selye János Gimnázium diákjai évek óta szerepelnek sikeresen, s egyre nagyobb létszámban kapcsolódnak be a matematika versenyeibe.

A kerületi forduló eredményei:

C kategória: Borvák Barbara és Vitálos Tünde Eszter 2-3. helyezett, Mészáros Ádám és Veres Zoltán Benedek 4-5. hely, Kovács Kristóf 6. hely, Csaplár Márton 7. hely, Bajcsi Boglárka 8. hely, Lebocs Zsombor 9. hely és Homolya Tamás András és Slezák Dóra 12-15. hely. A kategóriába a kerületből 29 diák kapcsolódott be, ebből 10 a Selye János Gimnázium diákja, és közülük mindnyájan eredményes megoldók lettek. Diákjaink felkészítője dr. Édes Erzsébet igazgatóhelyettesnő.

B kategória: Szarka Gergő 6. helyezett – eredményes, Klepáček László és Schiller Bence 8-9. hely. A kategóriába a kerületből 14 diák kapcsolódott be, és közülük heten lettek eredményes megoldók. Diákjaink felkészítője dr. Bukor Emőke.

A tudás hatalom, s ezt nem vehetik el tőlük senki. Szívből gratulálunk a verseny eredményes megoldóinak és helyezettjeinek.

Végezetül köszönetem fejezem ki a felkészítő tanároknak, akik nagy mértékben hozzájárultak diákjaink sikeréhez.

Andruskó Imre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .