Meghívó a Katedra Irodalomverseny döntőjére

Tisztelt Kollégák, kedves Versenyzők!

A Katedra Irodalomverseny országos döntőjébe a következő csapatok nyertek meghívást:

Az I. kategóriából a KLD, Zongoránc, Szigetlakó lányok, Könyvmolyok, A sziget olvasói, A három sarkcsillag, Bibi és a Nagyok, Bajnokok, Háromfejű sárkány, MBT- zsenik, Kinder Commando, Koalák, Ördögi angyalok, Háromszínű zseblámpa, Törpikék, Vérfarkasok, A nyár lányai, Könyvfüggők képviselhetik iskolájukat az országos döntőben.

A II. kategóriában a következő csapatok mérhetik össze tudásukat: Az Okos, az Író és a Beugró, A rettenthetetlen nyomozóiroda, Ügynökök, Három vakegér, Rimaszombati helyszínelők, Rejtély Rt, Mértékőrzők, Acta est fabula, Renard apródjai, Gyémánt csapat, Harisnyások, Könyvek démonai, AZK csapata, VattaCzuczor, Nuda Veritas, Őrzők serege, Pockok, Renard angyalai és a BLB csapata.

A döntőre mindkét kategóriában 2021. június 11-én 9:00 órai kezdettel kerül sor a dunaszerdahelyi Magyar Tannyelvű Építészeti Szakmunkásképző Iskolában (Szabó Gyula utca 1.). Ezúttal is mindkét kategória versenye délelőtt, párhuzamosan zajlik 9:00-től 11:45-ig, majd a közös ebédet követően, várhatóan 13:00-kor kerül sor a eredményhirdetésre.

A döntőn a levelezős fordulókhoz hasonló feladatok megoldása vár a tanulókra, amelyek az eddigi fordulókon megismert szövegek alapján kerülnek összeállításra. Kérem a versenyzőket, a levelezős versenyben megismert szövegeket olvassák át újra figyelmesen.

Kérek minden döntőre bejutott csapatot, hogy május 18- áig  e-mailben:

– jelezzék, el tudják-e fogadni a döntőre szóló meghívást

– írják meg pontosan a kísérők nevét (előfordulhat, hogy két csapatot csak egy pedagógus kísér)

– távolabbról érkezők írják meg a szállásigényüket és az érkezésük idejét.

Szintén május 18- áig:

A döntőben való részvétel feltételeként kérjük Önöket, fizessék be az utolsó fordulóhoz szükséges illetéket – csapatonként 10 eurót – a Katedra Alapítvány bankszámlájára, a megfelelő azonosítószám feltüntetésével:

SK21 1111 0000 0010 1476 9018 UniCredit Slovakia a.s.

Nadácia Katedra, Palác Duna Palota, Galantská cesta 658/2F, 929 01 Dunajská Streda

A Katedra Irodalmi Verseny azonosítókódja (variabilný symbol): 2021004

A bizonylat szkennelt képét, kérem, válaszlevélben vagy postán küldjék el a verseny címére: katedra.irodalom@gmail. com  vagy  Tóth Mónika, Chladná 84 Topoľníky 93011.

Minden továbbjutónak szívből gratulálok, egyben kitartó felkészülést kívánok az országos megmérettetéshez!

Tóth Mónika


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .