Néhány érdekes nyári szakmai gyakorlat

DANUBE

Érdekel a falunak, városnak és régiónak a fejlődése ahol élsz? Foglalkoztat a turizmus vagy épp a kultúra? Talán az oktatás és a szociológia? Szeretnéd elemezni a szlovákiai falvak, városok és régiók helyzetét különféle szempontok alapján? Érdekelnek a társadalmi és gazdasági folyamatok? Szeretnéd kipróbálni magad, hogy milyen a freelancer élet egy notebokkal a kávéház wifi hálózatán, vagy akár otthon a szobád kényelmében? Megismernéd, hogy milyen akár digitális nomádnak lenni? Gondolkoztál azon, hogy miként lehetne megismerni a pályázatok világát a gyakorlatban? Esetleg saját környezeted is szeretnéd forráshoz juttatni sikeres pályázatok által? CSATLAKOZZ a Danube EuroConsulting think-tank SZAKMAI GYAKORNOKI PROGRAMJAIBA, ahol gyakornokként bővítheted szakmai tudásodat, megismerkedhetsz a társadalomkutatás számos területével, kipróbálhatod magad szakértőként, elemzőként, tervezőként. Folyamatosan várjuk a társadalom-, gazdaság-, politika- és jogtudományi, nemzetközi tanulmányok, szociológia és egyéb szakos főiskolások/egyetemisták jelentkezését a lelkes.phd@gmail.com címen, vagy a +421908936049 telefonszámon. A Danube EuroConsulting think-tank szakmai gyakorlatainak célja, hogy színvonalas gyakorlati munkatapasztalatot szerezzetek, ezáltal nagyobb esélyetek legyen a későbbi elhelyezkedésben, karrierépítésben. Várunk minden diákot, aki értékes tapasztalatokat szeretne szerezni a szakmai gyakorlata során. Szakértőink segítenek mindenkit a know-how és a tapasztalataik átadásával. A tanácsadói irodánk mindenkit szívesen fogad Dunaszerdahely belvárosában mindig friss a kávéval, de amennyiben nagy lenne a földrajzi távolság, akkor van mód ONLINE formában is a szakmai gyakorlati programjainkba bekapcsolódni.

AM BUSINESS

Az AM BUSINESS (http://am-business.eu/) keresi azt a marketing iránt érdeklődő hallgatót, aki kreatív és csapatjátékos, mindemellett a marketing online részében is otthonosan érzi magát! Ha úgy érzed, téged keresnek, küldd el nekünk életrajzod a szakgyak@diakhalozat.sk e-mail címre!

ARTIS CENTRUM

Az ARTIS CENTRUM várja a szakmai gyakorlatozókat az egész év folyamán!
Mit kínálnak? Élmény, tudás, gyakorlati rész, szakmai team, betekintés a képességfejlesztés, tehetséggondozás lehetőségeibe egyedülálló módszerekkel. Pszichológus, gyógypedagógus, logopédus, konduktor, tehát szakmai team vezetése alatt lehet tanulni a mindennapi pedagógiai munkájuk során. Várják pedagógus, tanító, tanár, gyógypedagógus, pszichológus, logopédus, speciális pedagógus, egyéb hallgatók jelentkezését a szakgyak@diakhalozat.sk email címen!

Az ARTIS CENTRUM elérhetőségei:

Facebook: https://www.facebook.com/artiscentrum

Weboldal: http://www.artiscentrum.sk/


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .