Újra bővült a tankönyvtár a dunaszerdahelyi Építészeti Szakközépiskolában

Iskolánkban, a dunaszerdahelyi Építészeti Szakközépiskolában (Szabó Gyula 1, Dunaszerdahely) ismét bővült a szakmai tankönyvállomány.  Ennek köszönhetően leendő építészeink újabb ismeretekre tehetnek szert a statikával, mechanikával, magasépítéssel, geodéziával, szárazépítéssel kapcsolatban. A taneszköz használatát jelenlegi és jövendőbeli építész tanulóink élvezhetik, akik a 4 éves, érettségi vizsgával végződő szakon folytatják tanulmányaikat.

Asztalosaink, ácsaink, központifűtés-, víz- és gázszerelőink, kőműveseink, festőink és leendő gipszkartonozóink  számára szintén lehetőség nyílik szakmai tudásuk fejlesztésére, mert remek könyvek érkeztek a faipari ismeretekkel, az ácsszerkezetekkel, az ács szakrajzzal, az építőipari szakrajzzal és a gipszkartonozó szakmai ismeretekkel kapcsolatban. Az újabb szakkönyvek által tanulóink modern, versenyképes és a jövőben is nagy távlatokat nyitó szakmákat sajátíthatnak el.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .